OM KRYSTALLERNESHUS

Om Krystallerneshus.dk

Krystallerneshus.dk blev lanceret den 1. april 2023, med det højeste formål, at gøre livet en smule mere let, legende og smukt for dig.

De fantastiske, kraftfulde og højt vibrerende energiredskaber, som du kan finde her på webshoppen, ser vi som en kærlig gave fra universet, der blot venter på, at vi pakker den ud.

Krystaller har eksisteret på jorden længe før mennesket og de kan være med til at minde os om, at vi er en del af noget større, der faktisk vil os det godt. Vi har stor tiltro til universet og ved, at her er der uanede mængder af hjælp, støtte og healing at hente.

Hver enkelt af os i teamet i Krystallerneshus har hver vores område, hvor vi ved lidt mere end vores kollegaer, hvorfor vi på den måde kan dække et spektrum af grene inden for den alternative verden. Derfor kan du være sikker på, at vi i Krystallerneshus kan rådgive og vejlede dig, på et velfunderet grundlag.

Du er altid velkommen til at kontakte os med generelle spørgsmål eller helt konkrete udfordringer fra dit liv, hvor du har brug for hjælp til at vælge det rette energiredskab, til at støtte dig.

Kærlige hilsner,
Hele teamet bag Krystallerneshus.


Regitze, Saga og Sabine